Monday 9 January 2017

Let It Snow // Winter Style





ENG// Happy Monday lovelies! 
Winter finally arrived in Belgrade with its first snow. Every park looks like a fairytale when everything is coated in this white and sparkling snow. 
My outfit is totally in accordance with that. I've picked light short parka, long cardigan and dark brown pants, simply added leather boots and bag in the same tone and created cute sporty and casual chic outfit. Long multicolored scarf, bracelets and dark sunnies spiced up total impression. 
Play with fashion no matter it's cold outside, pick chic and warm outerwear and makes winter super fun.
xx, Ivana

SRB// Srećan ponedeljak dragi moji! 
Zima je konačno stigla u Beograd i prvi sneg je tu na radost mnogih. Divno je videti parkove koji izgledaju prelepo, poput bajke kada su pokriveni belim i blistavim snežnim pokrivačem.
Iako je veoma hladno i više vremena provodimo u zatvorenim prostorijama, prošetati po snegu ima itekako svojih čari. Meni baš prija da se utoplim i prošetam obližnjim Kalemegdanom, koji je u svako doba godine božanstven i inspirativan za fotografisanje. 
Zima ne mora biti dosadna ni u modnom smislu. Da, istina je da su u prvom planu kaputi ili glomazne jakne, ali ako ih ''začinimo'' atraktivnim modnim dodacima, celokupan dojam će biti sve, samo ne dosadan i neupadljiv.
Današnji outfit se može svrstati u komotni i sportski, ali i sladak i šik. Odlučila sam se za kratku svetlo bež jaknu, vuneni svetlo roze kardigan i tamno braon pantalone. Obula sam kožne braon čizme i izabrala torbu iste boje, a šik efekat sam postigla dodavši prelep ogromni vuneni šal u više komplementarnih boja, tamne naočare sa zlatnim detaljima kao i svetlucave narukvice.
Nadam se da vam se dopada. Šta vi najčešće oblačite zimi i da li ste tip osobe koja u njoj uživa ili pak jedva čekate proleće?
Ljubim vas puno















Outfit Info: Parka: Mango / Pants: Street One / Boots: Hogl / Bag: Mona / Sunglasses: Gucci / Sweater: H&M / Bracelets: Zaful
Share:

No comments

© BambolaI | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig