Monday 26 June 2017

Pineapple Bikini

Are you ready for the beach? 

Bikini is the most important item for long vacation days. Try out more different models and you'll definitely find some one that best suits your body shape.

Pineapple bikini is my first choice for this summer. Look how cute it is :-) 

Pineapple print is very trendy and interesting and these ruffles on the upper part are simply irresistible. Can't wait to wear this pineapple bikini. It comes from Zaful and it fully justified my trust. 

Enjoy the photos that are in front of you and feel free to tell me what type of swimwear you pick this summer?
Do you (like me) choose fruit and tropical prints or more like monochrome and classical striped or dotted prints?

Happy summer to all of you :-*

(click to see bodycon maxi dress section)

Ready for the beach
Da li odbrojavate dane do plaže? Verujem da već uveliko osmišljavate idealni look za dugo izležavanje kraj morske ili neke druge obale uz šareni koktel u ruci i pogled na beskrajno plavetnilo. Ah, prava uživancija!

Kupaći kostim nam je svima najbitnija stavka i teško je pronaći model koji nam savršeno pristaje, a pritom je u boji i u dezenu koji smo već unapred zamislili kao idealan.

Naoružajte se strpljenjem, iskoristite početak letnjih rasprodaja i krenite u akciju biranja i isprobavanja različitih modela. Bikini, monokini, jednodelni... za šta god da se odlučite nećete pogrešiti, jer se nijedan model nije izdvojio kao ključan. U trendu su kako minijaturni bikiniji, bikiniji sa dubljim retro donjim delovima, raznovrsni jednodelni modeli, manje ili više izrezani...

Veoma su aktuelni bikiniji jarkih boja i živopisnih dezena inspirisani tropskim rastinjem i egzotičnim voćem. Jedan takav sa ananas printom je upravo pred vama. Oduševio me je kako bojama i printom tako i sa preslatkim karnerićima na gornjem delu. Prava modna poslastica, ako mene pitate!
Jedva čekam da ga nosim na plaži.

Ukoliko želite i vi da ga imate, za sve detalje pogledajte ovde. Takođe, još puno atraktivnih modela po više nego pristojnim cenama, možete naći na Zaful sajtu.

Koji je vaš izbor kupaćeg kostima za ovo leto? Da li poput mene volite jarke boje i upadljive printove ili pak radije birate jednobojne modele i pastelne nijanse? Možda rado birate klasiku, poput neprolaznih prugica i tufnica?

Uživajte u letu,
Ljubim vas puno

Pineapple print is so cute, isn't it!

Bright colors

Beach essentials
Fresh fruits

And don't forget joyful summer mood
Photos/Fotografije: Ivana, BambolaI

Share:

No comments

© BambolaI | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig